13:00

IBF Säter

Referat: IBF Ludvika 2 - IBF Säter (5-4)

Tung udda målsförlust.

1a perioden kliver vi in och spelar toppen! Precis som vi pratat om, enkelt spel, ge understöd både offensivt och defensivt och spelar oss ur deras press hela tiden. Vi gör 3-0 och jag tycker helt klart perioden är våran med en Jonte Gustavsson som storspelade och gjorde ett par viktiga räddningar!

Inför period 2 så försöker vi trycka på att fortsätta med detta och ha fokus på och pusha varandra. Men vi sjunker ner lite, tappar lite positioner och dom lyckas få dit 1-3 och 2-3 tyvärr. Sen håller vi tätt till slutsignalen med en fortsatt bra period utav Jonathan i målet.

3e perioden så gör vi likt den andra inte fullt så bra som första, tappar lite positioner med största anledning är det den sits vi blir satta i konstant med utvisningar emot oss och det blir både psyiskt och fysiskt jobbigt för oss att bli nedpressade så hårt och så tappar vi återigen en ledning efter 2st utvisningar som ger 5 mot 3 till Ludvikas fördel där dom självklart utnyttjar det till fullo och sätter både kvitteringsmålet och ledningsmålet. Vi gör ett tappert försök med plockad keeper men kommer inte riktigt upp igen och slutresultatet förblir 5-4.